EN LT FI IT BG DE
 
  Pavadinimas  
Home
Teema: Uuteen työpaikkaan sopeutuminen
Harjoitus: Minkälainen ihminen olen?
Kehittänyt: Annanet, Suomi. Testitulokset kehittänyt Annanet, Suomi.
Perustuen: Piispanen, R. "Kohtaamisen iloa”. 2003.
     
 
Tavoite: Testin tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus tarkkailla ryhmäkäyttäytymistäsi erilaisissa työtilanteissa.
     
Odotettu kesto: 15 min.
     
Kuvaus: Reagoimme ja käyttäydymme jokainen omalla tavallamme, kun olemme vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Erityisesti tämä korostuu silloin, kun on kyse ryhmänä toimimisesta. Oikeaa ja väärää vuorovaikutustapaa on lähes mahdotonta määritellä, koska ihmiset ja tilanteet ovat erilaisia. Seuraavan harjoituksen avulla voit havainnoida ja arvioida käyttäytymistäsi työympäristössä.
     
Harjoituksessa on ryhmätyöskentelyyn liittyviä kysymyksiä. Jokaiseen kysymykseen on tarjolla kaksi toisensa kumoavaa vastausta. Valitse vastauksesi käyttäen asteikkoa 1 – 7.

Esimerkiksi valitse 1, jos olet täysin samaa mieltä vasemmalla olevan vastauksen kanssa; mikäli taas olet täysin samaa mieltä oikealla olevan vastauksen kanssa, valitse 7. Mikäli et ole samaa mieltä kummankaan vastauksen kanssa ja vastauksesi sijaitsee jossain näiden välimaastossa, valitse keskellä oleva numero, kuten 2 - 6.

Harjoitusta tehdessäsi voit kuvitella itsesi työympäristöön. Voit lukea tuloksesi harjoituksen tehtyäsi.
     
     
Takaisin teemaan   Aloita testi
     
 
 
LLP

© EU KA3 ICT project "eMENTOR"

This project has been funded with support from European Commission. This publication [communication] reflect the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.